Nederlands English Deutsch Français Polski Español Russisch Greece
Vooruitstrevende dienstverlening
passend bij uw vraag
Vooruitstrevende dienstverlening
passend bij uw vraag

Onze service

Aanbod en bestellen

Uw Hans Visser verkoper is uw vaste aanspreekpunt. Hij/zij beheerst uw taal uitstekend en selecteert voor u het best passende aanbod uit de markt. Aanbod dat u kunt bestellen zoals u dat wilt. Telefonisch, per e-mail of digitaal.

Als u kiest voor digitale inkoop, koopt u direct uit onze voorraad bij de voor u geselecteerde kwekers. Het is zelfs mogelijk om uw klanten onder uw naam en logo toegang te geven tot dit aanbod. Zo verkleint u uw voorraadrisico. U koopt feitelijk in wat u al verkocht heeft.

Verwerken en verzenden

De door u ingekochte producten worden door ons met zorg en aandacht gecontroleerd en verzendklaar gemaakt. In onze moderne, geconditioneerde bedrijfsruimte en exact afgestemd op uw wensen en eisen. Uw producten worden vervolgens via gekoeld transport bij u afgeleverd. Op het juiste moment.

Ervaren en professioneel team

Binnen Hans Visser zijn de lijnen kort. Uw verkoper is de spil van de organisatie en zorgt ervoor dat u altijd over het juiste aanbod beschikt en snel en efficiŽnt geholpen wordt. Hij/zij wordt daarin gesteund door een enthousiast, professioneel en ervaren team collegaís. Een team dat bestaat uit inkopers en logistieke medewerkers.

Compleet en vooruitstrevend aanbod

Onze inkopers zijn gespecialiseerd in bepaalde productgroepen. Met oog voor uw klantwensen, kwaliteit en noviteiten staan ze gezamenlijk garant voor een breed en uitstekend assortiment kwaliteitsproducten. En een compleet assortiment: voor de aankoop van uw planten kunt u terecht bij onze zusterorganisatie Hans Visser Plantenexport.

Uw voordelen:

  • Uw wensen staan centraal;
  • Vast contactpersoon met kennis van zaken en uw taal;
  • Vooruitstrevend aanbod met oog voor noviteiten;
  • Bestellen zoals u dat wenst;
  • Digitale inkoop mogelijk;
  • Scherpe kwaliteitscontrole;
  • Verwerking en verzending zoals u dat wenst;
  • Afspraak is afspraak.

Contact

Hans Visser Bloemen B.V.
Legmeerdijk 313 / Locatie 043
Postbus 1215
1430 BE Aalsmeer
KvK 34214523

Telefoon: +31 (0)297 515151
Fax: +31 (0)297 515150
E-mail: info@hvisserbloemen.nl

Support

Nieuwsmail

Wilt u snel geïinformeerd worden over onze Specials,
meld u dan aan voor de nieuwsmail.

Aanmelden nieuwsmail